LIDT HISTORIE…

Aalborg Atletik & Motion udspringer af et samarbejde mellem “Aalborg Atletik klub” og “Aalborg Fodsportsforening”.

De to sportsklubber blev i 1995 til én forening med en fælles vision og er siden da vokset til et fællesskab der favner alle – uanset alder og niveau!

Visionen er at gøre atletik og løb tilgængeligt for alle og årligt arrangerer Aalborg Atletik & Motion over 12 atletikstævner og 6 offentlige motionsløb, hvor der er plads til både at konkurrere og være sociale.

Nogle af de største events, som Aalborg Atletik & Motion arrangerer er “DHL stafetten”, hvor fællesskabet blandt kollegaer, venner eller familie virkelig kan blive styrket. Det har også tidligere været “Ungdoms DM i atletik”.

Det unikke og mangfoldige fællesskab af atleter og motionister er hvad der gør Aalborg Atletik & Motion til noget særligt.

Ud over et sekretariatet, som har sin daglige gang på stadionet, drives klubben af en bestyrelse samt frivillige, der selv er medlemmer eller har børn der er.

 

 


Aalborg Atletik & Motion har udarbejdet en række retningslinjer for god opførsel som medlem i klubben. På knappen politikker kan du læse samtlige punkter. Herunder retningslinjer for massage og behandling, alkohol og rusmiddelpolitik, og generel adfærdskodeks som atlet i klubben.


Klubrekorder: På følgende link kan du finde alle ungdomsklubrekorder sat i Aalborg AM. Senere vil der også tilgå seniorklubrekorder, som er under revision pt.