Nyheder

Juli 2019

Bestyrelsen

Hej alle i og omkring AAM.

Efter et hektisk og begivenhedsrigt forår hvor vi med stor glæde ser tilbage på mange velafviklede arrangementer, er der grund til at vi i bestyrelsen sender en stor tak til alle jer slidere.

Et godt samarbejde mellem vores lønnede ansatte, nogle herlige ildsjæle og en masse frivillige hænder gør, at der igen snakkes rigtig godt om vores dejlige klub ude i byen. Derfor ser vi også trygt frem til at indbyde til endnu flere events i den kommende tid.

Samtidig glæder det bestyrelsen, at vores talentfulde atleter under kyndig instruktion fra vores kompetente trænerkorps laver en perlerække af flotte resultater i både ind og udland. Stor tak til alle for indsatsen på alle områder.

God sommer 🌞 og husk nu at smide træningstøjet i feriekufferten.

Events

Aalborg Atletik og Motions frivillige gør det igen og igen.

Et godt eksempel er, at de var med til at skabe en løbefest for 13.000 løbere til Royal Run. Vi havde godt vejr, engagerede frivillige og en god styregruppe som tilsammen var med til at give løbere en folkefest udover det sædvanlige. Det er en fornøjelse at arrangere motionsløb når der er så stor en vilje og gejst blandt frivillige i AAM.

Vi kigger nu frem mod DHL-stafetten hvor mange tusinde allerede er meldt til og her har vi igen brug for hjælp fra de frivillige i Aalborg Atletik og Motion. I vil høre fra rekrutteringsteamet i starten af august måned.

Endnu engang tak for hjælpen.

Atletik

Sommeren er nu godt i gang, og på atletik siden sker der en hel del. Der har været mange stævner, og vores atleter har været langt omkring. Vi har i Skovdalen afholdt DMU, hvor vi klarede os rigtig flot, begge pige/junior kvalificerede sig til finalen.

Af stævner kan fremhæves bl.a. Herning games og Tårnby games som begge var godt repræsenteret af atleter fra vores ungdomsafdeling, og endda med gode resultater og personlige rekorder.

Årets træningslejr gik til Berlin, hvor selv vejret viste sig fra sin flotteste side. En skøn tur hvor alle hyggede på tværs af grupper og alder.

Også igen i år var der en stor flok afsted til Sævedalsspelen, i Sverige, hvor selv de yngste var flot repræsenteret – en skøn tur både resultatmæssigt og i særdeleshed på det sociale område. Nu lader vi op til bl.a. DMU-finalen, Kaste mangekamp.

Motion

D. 8. juni var 40 medlemmer fra AAM til Rebild løbet hvor vejret viste sig fra sin flotteste side. De to næste gratis løb er Nationalpark Thy Marathon d. 7. september og Copenhagen Half Marathon d. 15. september.

Tilmelding til Thy Marathon er muligt gennem mappen i cafeteriet og information om Copenhagen Half kan man finde i Facebook grupperne Motionister i Aalborg Atletik & Motion samt i Aalborg Atletik – Generel-INFO.

Husk der stadig er løbetræning tirsdag og torsdag i juli måned.

Aktivitetsudvalg

Kommende sociale arrangementer for klubben er ”Fredagsfest i Karolinelund” d. 12. juli.

Derudover kan nævnes ”minigolf og afterparty” d. 30. august hvor vi slutter aftenen af med grillhygge i klubben.

Uge 41 byder på træningstur til Finca Naundrup i Malaga hvor der skal trænes og hygges blandt medlemmer.

Husk allerede nu at sætte et stort kryds i kalenderen 16. november til årets julefrokost.

Tilmelding gennem opslagstavlen i cafeteriet.

Eliteafdelingen

Klubbens herre og dame elitedivisions hold deltog d. 1. juni i Danmarksturneringen i Odense. Målsætningen var at få begge hold med i finalen. Dette lykkedes for begge hold og de er derfor klar til finale runden om det danske mesterskab.

Finalen afvikles til september i Odense. Benjamin Lobo Vedel og Christian Ulbjerg Hansen begge AAM-atleter som går på College i USA er udtaget til landsholdet som deltager ved European Games i Minsk d. 23-28. juni. Benjamin er ligeledes kvalificeret til U-23 EM d. 11-14. juli i Sverige.

Næste store opgave for de hjemlige atleter bliver DM senior, som afholdes i Esbjerg d. 27-28. juli.

April 2019

Info fra Bestyrelsen:

Generalforsamlingen i februar måned bød på et farvel og mange tak for indsatsen til Martin Johansen og Jørgen Hein. Samtidig sagde vi velkommen i bestyrelsen til Jette Jacobsen og Morten Klitgaard. Jette Jacobsen er allerede en del af Styregruppen for DHL-stafetten, og Morten Klitgaard er en del af arbejdsgruppen for et nyt muligt atletikstadion. Den nye formand, Peter Würtz, glæder sig til at være der for alle nuværende og kommende medlemmer. Man er altid velkommen med ris og ros til klubben, og Peter kan kontaktes på mobil nr. 4132 0050 eller pw@skipper-clement-skolen.dk. Bestyrelsen vil løbende mødes. Fik i den 😊

Info fra Atletik:

Uret er nu stillet frem til sommertid, og det betyder, at vi kan se tilbage på en vinter, hvor atleterne fra AAM rigtig har solet sig i succes. Der har været en flot medalje høst til både de unge ved DMU, hvor vi fik flere danske mestre og til DM-senior, hvor vi også fik vist atletik Danmark, at AAM ikke er en klub man overser. Stort tillykke til vores mange atleter med de flotte resultater. Vi kan se frem til en god sommer på Danmarks smukkeste atletikstadion, hvor vi starter sommeren ved at være værter for indledende runde af DMU-hold. En ny sæson venter, og dermed forhåbentlig også en masse rekorder og medaljer.

Info fra Eliteafdelingen:

På nuværende tidspunkt er klubbens atletik grupper ved at være færdige med grundtræningen og inden sæsonstart, drager vores atletikudøvere på tre forskellige træningslejre i påsken. Jens Peter og mellemdistance gruppen tager til Portugal, Lars og mangekamps gruppen tager til Florida, og Anne og Jacobs atletikgrupper har en fælles træningslejr i Berlin. Klubbens herre og dame elitedivisions hold er igen i år med i Danmarksturneringen, hvor vores målsætningen er at få begge hold med i finalen, og som minimum i top 6.

Info fra Motionsudvalget:

7. april var der mulighed for årets første gratis løb for medlemmer. Til Aalborg øst halvmaraton var der imponerende 44 medlemmer tilmeldt som havde en god dag.

Du har som medlem mulighed for at deltage GRATIS i 8 forskellige løb i Aalborg Atletik og Motion. Torkild står for tilmeldingerne som findes i mappen i cafeteriet. Næste gratis løb er Rebild løbet d. 8. juni. Motionsafdelingen har hver tirsdag og torsdag 6 forskellige løbehold. Et walk, begynder samt 4 forskellige løbehold. Derudover kan vi hver torsdag kl. 17.00-18.00 byde på ekstra træning i Kildeparken under konceptet Run’ Fun. Vi mødes ved springvandet. Se mere i Facebook gruppen: Run’ Run Aalborg.

Info fra Aktivitetsudvalget:

Klubben byder på mange forskellige sociale arrangementer for vores medlemmer, og det eneste det kræver er, at du kigger forbi opslagstavlen i cafeteriet. Her er stort set alt hvad hjertet begærer af forskellige arrangementer. Her kan nævnes følgende: Ølsmagning d. 12. april, sommerhygge på Egholm d. 6. juni, fredagsfest i Karolinelund samt mulighed for træningstur til Malaga. Nogle søndage er der løb og brunch og næste gang er søndag d. 28. april.

Info fra Eventchefen:

I Aalborg Atletik og Motion står der en spændende løbeevent sæson for døren. Af events kan der nævnes: Aalborg halvmaraton, Royal Run, Rebild løbet, Alt for damernes kvindeløb, DHL-stafetten samt Hasserisløbet. Torkild, Jette, Leif og Lars vil i løbet af de næste uger kontakte jer for at bede om hjælp til disse arrangementer, så vi fortsat kan have en klub som kan give både atletik og motions medlemmer nogle gode oplevelser.

Info fra Dansk Atletik Forbund:

VM Cross i Aarhus beviste, at vi i dansk atletik har noget at tilbyde resten af verden. VM i crossløb blev alt det, vi havde håbet på og mere til. I den smukkeste sol og med tilstedeværelse af Hans Kongelig Højhed Kronprinsen, satte Danmark helt nye standarder for crossløb. Det blev et VM for både eliten, motionisterne og publikum. Internationalt taler man allerede om den ondeste, smukkeste og mest fantastiske rute. På det sportslige område blev VM en stor dansk succes. Med en 15. plads og en placering som bedste ikke-afrikaner leverede Anna Emilie Møller ved lørdagens VM Cross en pragtpræstation.