Juli 2019

Juli 2019

Bestyrelsen

Hej alle i og omkring AAM.

Efter et hektisk og begivenhedsrigt forår hvor vi med stor glæde ser tilbage på mange velafviklede arrangementer, er der grund til at vi i bestyrelsen sender en stor tak til alle jer slidere.

Et godt samarbejde mellem vores lønnede ansatte, nogle herlige ildsjæle og en masse frivillige hænder gør, at der igen snakkes rigtig godt om vores dejlige klub ude i byen. Derfor ser vi også trygt frem til at indbyde til endnu flere events i den kommende tid.

Samtidig glæder det bestyrelsen, at vores talentfulde atleter under kyndig instruktion fra vores kompetente trænerkorps laver en perlerække af flotte resultater i både ind og udland. Stor tak til alle for indsatsen på alle områder.

God sommer 🌞 og husk nu at smide træningstøjet i feriekufferten.

Events

Aalborg Atletik og Motions frivillige gør det igen og igen.

Et godt eksempel er, at de var med til at skabe en løbefest for 13.000 løbere til Royal Run. Vi havde godt vejr, engagerede frivillige og en god styregruppe som tilsammen var med til at give løbere en folkefest udover det sædvanlige. Det er en fornøjelse at arrangere motionsløb når der er så stor en vilje og gejst blandt frivillige i AAM.

Vi kigger nu frem mod DHL-stafetten hvor mange tusinde allerede er meldt til og her har vi igen brug for hjælp fra de frivillige i Aalborg Atletik og Motion. I vil høre fra rekrutteringsteamet i starten af august måned.

Endnu engang tak for hjælpen.

Atletik

Sommeren er nu godt i gang, og på atletik siden sker der en hel del. Der har været mange stævner, og vores atleter har været langt omkring. Vi har i Skovdalen afholdt DMU, hvor vi klarede os rigtig flot, begge pige/junior kvalificerede sig til finalen.

Af stævner kan fremhæves bl.a. Herning games og Tårnby games som begge var godt repræsenteret af atleter fra vores ungdomsafdeling, og endda med gode resultater og personlige rekorder.

Årets træningslejr gik til Berlin, hvor selv vejret viste sig fra sin flotteste side. En skøn tur hvor alle hyggede på tværs af grupper og alder.

Også igen i år var der en stor flok afsted til Sævedalsspelen, i Sverige, hvor selv de yngste var flot repræsenteret – en skøn tur både resultatmæssigt og i særdeleshed på det sociale område. Nu lader vi op til bl.a. DMU-finalen, Kaste mangekamp.

Motion

D. 8. juni var 40 medlemmer fra AAM til Rebild løbet hvor vejret viste sig fra sin flotteste side. De to næste gratis løb er Nationalpark Thy Marathon d. 7. september og Copenhagen Half Marathon d. 15. september.

Tilmelding til Thy Marathon er muligt gennem mappen i cafeteriet og information om Copenhagen Half kan man finde i Facebook grupperne Motionister i Aalborg Atletik & Motion samt i Aalborg Atletik – Generel-INFO.

Husk der stadig er løbetræning tirsdag og torsdag i juli måned.

Aktivitetsudvalg

Kommende sociale arrangementer for klubben er ”Fredagsfest i Karolinelund” d. 12. juli.

Derudover kan nævnes ”minigolf og afterparty” d. 30. august hvor vi slutter aftenen af med grillhygge i klubben.

Uge 41 byder på træningstur til Finca Naundrup i Malaga hvor der skal trænes og hygges blandt medlemmer.

Husk allerede nu at sætte et stort kryds i kalenderen 16. november til årets julefrokost.

Tilmelding gennem opslagstavlen i cafeteriet.

Eliteafdelingen

Klubbens herre og dame elitedivisions hold deltog d. 1. juni i Danmarksturneringen i Odense. Målsætningen var at få begge hold med i finalen. Dette lykkedes for begge hold og de er derfor klar til finale runden om det danske mesterskab.

Finalen afvikles til september i Odense. Benjamin Lobo Vedel og Christian Ulbjerg Hansen begge AAM-atleter som går på College i USA er udtaget til landsholdet som deltager ved European Games i Minsk d. 23-28. juni. Benjamin er ligeledes kvalificeret til U-23 EM d. 11-14. juli i Sverige.

Næste store opgave for de hjemlige atleter bliver DM senior, som afholdes i Esbjerg d. 27-28. juli.

Thomas Nolan