Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DHL-stafetten 2020 – Aflyst i 2020

18. august - 20. august

Velkommen til DHL-stafetten i Aalborg 2020

Igen i år forvandles Kildeparken i Aalborg til en kæmpe folkefest, når 20.000 motionister hen over 3 dage begiver sig ud på 5 km løb eller 5 km walk. Og igen i år er det din lokale atletik- og motionsklub, Aalborg Atletik og Motion, der står bag arrangementet.

Husk at DHL-stafetten er en folkefest for ALLE – privatpersoner, foreninger, offentlige og private firmaer og alt derimellem.

I år kan du og dine venner eller kolleger vælge mellem følgende dage

  • Tirsdag 18. august
  • Onsdag 19. august
  • Torsdag 20. august

Traditionen tro byder vi på dejlig madkurv, mulighed for leje af telt samt masser af hygge og underholdning.

Firmafest

Knap 4.200 hold deltager hen over de 3 dage i Kildeparken. Mange offentlige og private virksomheder benytter sig af lejligheden til at mødes til en venskabelig dyst mod hinanden. DHL-stafetten er derfor en oplagt mulighed for et firmaarrangement lidt ud over det sædvanlige, hvor man mødes i hyggelige rammer til enten en løbe- eller gåtur.

Privatpersoner er også med

Man behøver ikke være en virksomhed eller forening for at deltage. Privatpersoner er også repræsenteret i stor stil og er i høj grad med til at sprede en hyggelig stemning. Bemærk at I kan medbringe egen grill, havestole samt små pavilloner (max 3x 3 m!) i parkens ”privatområder”.

VIP-telt med særlig forplejning

Vi vil gerne slå et ekstra slag for vores VIP-telt, hvortil der sidste år blev sendt mange misundelige blikke. Du kan bestille og forhåndsreservere det antal pladser, du ønsker, og du og dine venner eller kolleger kommer til at sidde sammen ved fællesborde. Vi sørger for et flot pyntet bord og en superlækker grillbuffet. Bemærk at tilkøb af drikkevarer skal ske i teltet og ikke kan medbringes.

 

 

Tilmelding åben

Resultater kan ses efter løbsstart.

Billeder kan ses her efter løbet.

 

 

 

 

 

Detaljer

Start:
18. august
Slut:
20. august
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
http://www.dhlstafetten.dk/

Sted

Kildeparken
Gammel Kærvej 11
9000  Aalborg Danmark
+ Google Maps

Arrangører

Aalborg Atletik & Motion
DHL