DHL Stafetten 2021

DHL Stafetten vender tilbage til Aalborg!

2020 var på mange måder et år fyldt med afsavn også på motionsløbsfronten. Vi savnede kontakten til kolleger, venner og familie. Vi savnede at mødes, at gøre de ting vi plejer at gøre, og 2021 er ikke startet anderledes.

Men nu kan vi glæde os over at én af de store ting vi savnede i 2020, vender tilbage; DHL Stafetten!

Vi ser frem til firmahygge, krydret med god mad, fem kilometers motionsløb, sved på panden, og forhåbentligt godt vejr, når vi endeligt kan samles igen.

Tilmeldingen er nu åben til det vi ikke vil tøve med at kalde årets motionsløbefest. Og fra arrangørernes side glæder vi os til at se så mange deltagere som muligt i Kildeparken 17.-19. august.

Kom og vær med til en dejlig løbe- eller gåtur til DHL Stafetten 2021.
Saml et hold på 5 personer og send alle ud på en 5 km rundstrækning. Bagefter er der hygge med mad og vin i fakkelskær i Kildeparkens grønne omgivelser!
Sammensæt dit hold af arbejdskolleger, venner, naboer eller familie – alle kan være med og der er ingen krav for at deltage i vores festlige og folkelige stafet, hvor du både får motion og samvær i nogle hyggelige timer.

Hvornår?  
I kan vælge mellem tre dage: Tirsdag den 17. august, onsdag den 18. august og torsdag den 19. august 2021. Pladsen er åben fra kl. 16.00 alle dage.

Ruterne
Der kan vælges mellem en løberute eller en walkrute. Løbeholdene starter kl. 18:00 og walkholdene starter kl. 18:30. begge ruter er på 5 km. På løbeholdene løber deltagerne med en stafet én ad gangen, på walkhold følges alle ad ruten rundt.
Husk at vælge løb/walk under distance ved tilmeldingen.

Du får…
Med i prisen får hver deltager, udover startnummer, en madkasse med brød, pålæg og vin m.m.

Det er muligt at leje teltplads med bord og bænke i fællestelte eller at leje sit eget separate telt med borde og bænke. Du får tilvalgsmulighederne i tilmeldingsmodulet. 

Pris og tilmeldingsfrist
Det koster 725 kroner for et hold på op til fem personer at være med. Man køber et hold uanset antallet af deltagere (op til fem personer). For dette beløb modtager holdets deltagere en vand ved målstregen samt en fælles madkurv, vin og en fakkel.
Online tilmelding er åbent til og med onsdag den 16. august 2021, såfremt der ikke bliver udsolgt forinden. Fra 1. maj 2021 stiger prisen til 825 kroner pr. hold og samtidigt vil der efter denne dag være en prisstigning på bord/bænke og teltudlejning.

Kontaktperson DHL Stafetten Aalborg 
Rasmus Schøn
30 55 99 24 // dhlstafetten@aalborgatletik.dk

Telefontid: 
Tirsdag: 13 – 15
Torsdag: 10 – 12

Tilmelding 2021