April 2019

April 2019

Info fra Bestyrelsen:

Generalforsamlingen i februar måned bød på et farvel og mange tak for indsatsen til Martin Johansen og Jørgen Hein. Samtidig sagde vi velkommen i bestyrelsen til Jette Jacobsen og Morten Klitgaard. Jette Jacobsen er allerede en del af Styregruppen for DHL-stafetten, og Morten Klitgaard er en del af arbejdsgruppen for et nyt muligt atletikstadion. Den nye formand, Peter Würtz, glæder sig til at være der for alle nuværende og kommende medlemmer. Man er altid velkommen med ris og ros til klubben, og Peter kan kontaktes på mobil nr. 4132 0050 eller pw@skipper-clement-skolen.dk. Bestyrelsen vil løbende mødes. Fik i den 😊

Info fra Atletik:

Uret er nu stillet frem til sommertid, og det betyder, at vi kan se tilbage på en vinter, hvor atleterne fra AAM rigtig har solet sig i succes. Der har været en flot medalje høst til både de unge ved DMU, hvor vi fik flere danske mestre og til DM-senior, hvor vi også fik vist atletik Danmark, at AAM ikke er en klub man overser. Stort tillykke til vores mange atleter med de flotte resultater. Vi kan se frem til en god sommer på Danmarks smukkeste atletikstadion, hvor vi starter sommeren ved at være værter for indledende runde af DMU-hold. En ny sæson venter, og dermed forhåbentlig også en masse rekorder og medaljer.

Info fra Eliteafdelingen:

På nuværende tidspunkt er klubbens atletik grupper ved at være færdige med grundtræningen og inden sæsonstart, drager vores atletikudøvere på tre forskellige træningslejre i påsken. Jens Peter og mellemdistance gruppen tager til Portugal, Lars og mangekamps gruppen tager til Florida, og Anne og Jacobs atletikgrupper har en fælles træningslejr i Berlin. Klubbens herre og dame elitedivisions hold er igen i år med i Danmarksturneringen, hvor vores målsætningen er at få begge hold med i finalen, og som minimum i top 6.

Info fra Motionsudvalget:

7. april var der mulighed for årets første gratis løb for medlemmer. Til Aalborg øst halvmaraton var der imponerende 44 medlemmer tilmeldt som havde en god dag.

Du har som medlem mulighed for at deltage GRATIS i 8 forskellige løb i Aalborg Atletik og Motion. Torkild står for tilmeldingerne som findes i mappen i cafeteriet. Næste gratis løb er Rebild løbet d. 8. juni. Motionsafdelingen har hver tirsdag og torsdag 6 forskellige løbehold. Et walk, begynder samt 4 forskellige løbehold. Derudover kan vi hver torsdag kl. 17.00-18.00 byde på ekstra træning i Kildeparken under konceptet Run’ Fun. Vi mødes ved springvandet. Se mere i Facebook gruppen: Run’ Run Aalborg.

Info fra Aktivitetsudvalget:

Klubben byder på mange forskellige sociale arrangementer for vores medlemmer, og det eneste det kræver er, at du kigger forbi opslagstavlen i cafeteriet. Her er stort set alt hvad hjertet begærer af forskellige arrangementer. Her kan nævnes følgende: Ølsmagning d. 12. april, sommerhygge på Egholm d. 6. juni, fredagsfest i Karolinelund samt mulighed for træningstur til Malaga. Nogle søndage er der løb og brunch og næste gang er søndag d. 28. april.

Info fra Eventchefen:

I Aalborg Atletik og Motion står der en spændende løbeevent sæson for døren. Af events kan der nævnes: Aalborg halvmaraton, Royal Run, Rebild løbet, Alt for damernes kvindeløb, DHL-stafetten samt Hasserisløbet. Torkild, Jette, Leif og Lars vil i løbet af de næste uger kontakte jer for at bede om hjælp til disse arrangementer, så vi fortsat kan have en klub som kan give både atletik og motions medlemmer nogle gode oplevelser.

Info fra Dansk Atletik Forbund:

VM Cross i Aarhus beviste, at vi i dansk atletik har noget at tilbyde resten af verden. VM i crossløb blev alt det, vi havde håbet på og mere til. I den smukkeste sol og med tilstedeværelse af Hans Kongelig Højhed Kronprinsen, satte Danmark helt nye standarder for crossløb. Det blev et VM for både eliten, motionisterne og publikum. Internationalt taler man allerede om den ondeste, smukkeste og mest fantastiske rute. På det sportslige område blev VM en stor dansk succes. Med en 15. plads og en placering som bedste ikke-afrikaner leverede Anna Emilie Møller ved lørdagens VM Cross en pragtpræstation.

Thomas Nolan